Aanmeld Knop

Samen kun je meer bereiken dan alleen, daar zijn de ondernemers die lid zijn van de topcoachgroep heilig van overtuigt! Door het delen van kennis, netwerk en direct inkoopvoordeel bij elkaar, versterken ondernemers in de regio elkaars positie en rendement.  De topcoach biedt zo verschillende oplossingen voor uw ondernemersbehoefte onder één dak!

 

 Inkoopvoordeel en reclame

Het mes snijdt aan twee kanten; verschillende leden van de Topcoachgroep bieden medeleden interessante kortingen op hun producten of diensten. Leden onderling bieden elkaar korting an op hun producten of diensten.  Ook ú kunt als topcoachlid natuurlijk een korting op uw dienst of product aanbieden voor de medeleden en zo direct meer omzet genereren. Daarnaast kan er naar behoefte collectief korting worden verkregen op bijvoorbeeld energie, verzekeringen, brandstof en administratie, belastingaangifte en juridische bijstand. Ook het flexibel delen van kantoorruimte en benodigdheden behoort tot de mogelijkheden.

 

 Online advertentie en presentatiemogelijkheden voor uw bedrijf

Een lidmaatschap bij de Topcoachgroep is inclusief uw eigen ruimte op onze website, waar u de mogelijkheid krijgt uzelf of uw bedrijf te presenteren. Tevens kunt u uw producten en diensten aanbieden op het gezamenlijke advertentieboard voor vraag en aanbod.  Daarnaast kunt u op de Topcoachspot werk of personeel uitwisselen en reageren op werk of klussen die aangeboden worden. Zo komt u makkelijker aan opdrachten of beschikt u snel en flexibel over de juiste mensen!

 

 Maandelijkse nieuwsbrief met actuele ondernemersonderwerpen en updates van projecten en opdrachten

De Topcoach voorziet haar leden maandelijks van actuele informatie over onderwerpen waar u als ondernemer wat aan heeft. Waar moet u rekening mee houden? Wat zijn de actuele ontwikkelingen op de markt? Denk hierbij aan wetswijzigingen en belastingwijzigingen, nieuwe subsidiemogelijkheden of acties van medeleden van de Topcoachgroep. Daarnaast verzend de Topcoach regelmatig updates met een actueel overzicht van opdrachten en uit te voeren werkzaamheden.

 

 Profiteer van een stabiel netwerk in uw regio

De Topcoach is intermediair voor een grote groep succesvolle en enthousiaste ondernemers in de regio. Door het organiseren van bijeenkomsten van verschillende aard, zoals sprekers, ontspannende activiteiten en onderwerpgerichte bijeenkomsten realiseert de Topcoach een renderende netwerkmogelijkheid voor zowel startende als gevestigde ondernemers. Door continu de behoeftes van ondernemers te monitoren, kunnen wij gerichte bijeenkomsten organiseren over uiteenlopende onderwerpen, denk hierbij aan informatieve bijeenkomsten over bijvoorbeeld het zakelijk gebruik van sociale media en internet, pensioenvoorziening mogelijkheden, collectief inkopen als ondernemers met elkaar, het nut en de onzin rondom verzekeren en kredietunies voor en door ondernemers etc. Tijdens zowel deze informatieve  als ontspannende bijeenkomsten kunt u ruim van de gelegenheid gebruik maken om te netwerken.  Zo biedt de Topcoach praktische ondersteuning die elke ondernemer vooruit helpt!

 

 Eindeloze mogelijkheden en voordeel!

De mogelijkheden, kansen en voordelen die een lidmaatschap van de Topcoachgroep biedt zijn eindeloos. Samenwerken is het toverwoord om sterker te worden als ondernemer. Creativiteit en kennis bundelen leidt tot een krachtig collectief waardoor u als ondernemer direct profiteert. Juist in de huidige tijd van economische crisis geeft 84% van de ondernemers aan collega’s te willen ondersteunen in de komende maanden. Zo kunnen we door te delen ook vermenigvuldigen!

Wij delen graag onze mogelijkheid met u, om zo samen te kunnen vermenigvuldigen. Wij zijn ook nieuwsgierig naar wat ú te delen heeft en hopen u daarom binnenkort als lid van de Topcoachgroep te mogen verwelkomen!

 


De Topclub
een enthousiaste club van ondernemers met alleen maar voordelen: schrijf je nu in en profiteer van samenwerken!

 

Enkele voordelen op een rij:

 • Uw bedrijf online met talloze presentatiemogelijkheden, direct contact met veel ondernemers in uw regio.
 • Inkoopvoordeel voor ondernemers door collectiviteit.
 • Genereer direct meer omzet door inkoop van medeleden onderling.
 • Bemiddeling tussen ZZP'ers en opdrachtgevers.
 • Toegang tot gerichte ondernemerskennis op talloze manieren, denk aan participatie en een omvangrijk netwerk van ondernemers in de regio.
 • Artikel Leeuwarser Courant: 'De economische crisis lijkt onder ondernemers te leiden tot solidariteit. Acht op de 10 (84%) zegt collega's te willen ondersteunen de komende maanden.'
 • Secretariaatsservice voor ondernemers.
 • Wij hebben een groot netwerk van (zelfstandige) ondernemers, die vrijwel direct inzetbaar zijn voor diverse opdrachten en uitwisseling van werkzaamheden onderling.
 • De Topcoach gelooft heilig in het feit dat je met meerdere ondernemers meer kunt bereiken. (Als je niet kunt delen, kun je ook niet vermenigvuldigen.
 • De 21 eeuw is de eeuw van de netwerken in plaats van de bolwerken. (Als je kijkt naar de samenwerkende kleine ondernemers).
 • Het organiseren van activiteiten/evenementen: fitnessweekend voor ondernemers, vrouwen verwendag, piratenbal, boottrips, sprekersavonden met bekende VIP's, weekend naar een voetbalwedstrijd in het buitenland, muziekfeesten enz.
 • Het versterken van de regio door als onderlinge ondernemers een stabiel netwerk op te bouwen.
Samenwerken is het toverwoord