Aanmeld Knop
Datum: 25-08-2012

Sinds augustus 2012 nu tevens lid van de TopcoachGroep:

 

 

Cobra Bike and Dive - Drachten

 

Fietsverkoop: Een nieuwe fiets, of een tweedehands fiets kopen doe je bij Cobra Bike in Drachten.

 

Sportduiken: Wil je weten of duiken iets voor jou is, doe dan eens een introductie duik, in het zwembad, onder begeleiding van een instructeur waarna het volgen van een duikopleiding tot de mogelijkheden behoort. Tevens voor het huren of kopen van duikmaterialen kunt u terecht bij Cobra Bike and Dive. Tevens verzorgen wij het onderhoud van uw duikuitrusting en het vullen van duikcilinders.

 

 

 

Bed and Breakfast: De Bolle Wyn - Drogeham

In onze bed en breakfast geniet u van een prachtig weids uitzicht over de Friese landerijen.

 

Grote kans dat u 's ochtends reeën zult zien, terwijl u geniet van een uitgebreid ontbijt. Onze rookvrije bed en breakfast is gelegen in Friesland net buiten het dorp Drogeham en is ook per fiets goed bereikbaar.

 

De bed en breakfast heeft een robuuste, landelijke inrichting afgewerkt met hout en bevindt zich naast onze woning. De B&B heeft 4 kamers en biedt plaats voor 8 personen. In de gezellige woonkamer kunt u bijkomen van de afgelegde ANWB fietsroute of bijpraten aan de eigen bar.

 

Ook voor paardenliefhebbers is onze bed en breakfast ideaal. Wij hebben de mogelijkheid om uw paarden te stallen en u kunt eenvoudig de omgeving te paard verkennen.

 

 

Wordt nu ook lid van de TopcoachGroep en profiteer van de voordelen!

Informeer naar de mogelijkheden.

« Terug naar Nieuws